Telenovelă, ziua a 3-a

Dimineaţa, ea a ieşit pe uşă şi eu am închis uşa în spatele ei. Am stat două minute, am pus un alt tricou pe mine şi am fugit şi eu după dânsa. Am găsit-o aşezată pe nişte trepte în faţa unei scări de bloc, am stat lângă ea şi am fumat o ţigară. La fel de tăcută. Am întrebat-o dacă pot să o conduc. A dat din cap.. Am condus-o până în Unirii, până în staţia de unde trebuia să luăm alt autobuz, până în cartierul ei. A venit autobuzul dar… eu nu am mai putut să mă urc în el… Nu ştiu de ce… nu am putut…

Mai târziu în acea zi i-am trimis un mesaj în care i-am spus că înţeleg că are nevoie de o pauză de 2 zile şi că eu o aştept, dacă vrea să se întoarcă.

Greşelile mele:

 • trebuia să o conduc până în faţa uşii ei, dar nu am putut;
 • nu trebuia să îi trimit mesajul;
 • trebuie să învăţ să pierd cu capul sus.

Greşelile ei:

 • tăcerea

One thought on “Telenovelă, ziua a 3-a

 1. claudica

  Se spune de multe ori ca tacere e de aur,iar in iubire tacerea are mai multe dimensiuni.In cazul de fata tacerea spune multe….in primul rand neputinta ei de a comunica,asa cum nici tu nu ai putut face multe in acele momente.Dragostea de multe ori ne cam tampeste,dar este sublima.Ea este esenta vietii.Nimic ,nici un alt sentiment nu deschide mebranele si citoplasmele celulelor noastre asa cum o face IUBIREA.Vibram,iar daca de multe ori facem lucruri pe care mai tarziu le regretam,crede-ma ca nu le facem rational…te asigur.Niciodata sa nu ai remuscari ptr ceva,ptr ca nimic in viata ta,a noastra,a oamenilor,nu este intamplator,toate sunt lectii ptr evolutia noastra.Uneori femeia este neinteleasa,asa cum si barbatul ptr noi,este un ,scuza-mi remarca cam “prostanac”cum spunea Iliescu despre Geoana.Dar toate astea sunt datorate iratiunii,sentimentului asta nebun ce ne incurca vietile,dar ne facem sa si simtim vibratiile Universului,sa trepidam,mai ales la inceputuri .Ma uit in trecutul meu si pot spune ca am dezamagit si am fost dezamagita,dar din fiecare relatia am pastrat ceea ce a fost frumos,caci de fiecare data am gandit ca sunt o jumatate dintr-un tot,iar jumatatea mea sigur e ascunsa undeva,important este sa ne regasim.
  Viata merge inainte,iar jumatatea ta traieste deziluzii ca si tine ,cu siguranta asteptand sa va regasiti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.