Încredere…

Cum să mai am eu încredere în ea când aseară, dacă aveam inima puţin mai slabă, picam pe jos? Pentru că l-am văzut pe unul când o conducea acasă. Asta după după ce mi-a spus, când a plecat de la mine, că se duce acasă să spele hainele şi să-şi facă de mâncare. Da, ne certasem. Şi? Eu nu am făcut asta niciodată, cu absolut nicio prietenă, indiferent de cât de aiurea a fost cearta respectivă. Nu m-am dus să caut alinare în braţele alteia.

Cum aş mai putea avea eu încredere în ea, după ce aflu că ar fi vrut să se despartă de mine pentru că avea impresia că ţine la ăla, nu la mine? Şi că se gândea la asta de Vineri. Şi eu sunt “prostuţ” când îi spun că îmi dau seama că ceva nu e în ordine. Ea nu îmi spune, ea nu are nimic.

Da, s-a întors la mine. Cică şi-a dat seama că a greşit. Că cică eu aş fi mai bun, că la mine ţine. Dar oare îşi dă seama că, oricât de mult aş iubi-o, nu mai pot să am încredere în ea?

Hai, ultimul articol pe tema asta. Nu vreau să-mi transform jurnalul într-o baltă sentimentalistă.

3 thoughts on “Încredere…

 1. rasebo

  Ştii care e faza urâtă? Sunt păţit şi la început am fost precaut. Dar după 2 luni, când tocmai începusem să cred că pot să am încredere în ea, mi-a făcut boacăna asta. A fost ca o palmă peste faţă, în cel mai nesimţit mod cu putinţă.

  Habar n-am dacă luptă pe mai multe fronturi. Nu ştiu şi nici nu vreau să ştiu. Sper să nu facă asta. Vorba aia, speranţa moare ultima.

  Niciodată, dar niciodată nu cred că mai voi fi în stare să am încredere în vreo femeie. De data asta chiar a durut.

  Reply
 2. culturacimpanzeilor

  Ei, prea o iei in tragic ! Trebuie sa recunosc ca la un moment dat si eu am fost dezamagit, ca imi pierdusem orice incredere in oameni. Apoi cu mirare si surprinzator, am constatat ca exista persoane necunoscute, pe care poate n-ai sa le mai intilnesti niciodata in viata, ce iti doresc un bine pentru tine. Cu femeile schimbatoare ca vremea, e inca si mai dificil. Dar nu-ti pierde niciodata speranta si increderea in oameni. Vei avea prilejul in viata sa intilnesti, poate, si ceea ce cauti. Si vei ramine la fel de surprins. Ele sint si putin mai greu de inteles, pentru ca au o structura mai complicata a proceselor gindirii, pe care niciodata n-o va avea un barbat.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.