Gheiming

Din blog în blog am ajuns pe blogul lui Ndrey, unde citesc cum că majoritatea foştilor gameri au renunţat la “sport” din cauza faptului că…au calculatoare depăşite.

Mă gândesc eu, fost gamer înrăit, cam care ar fi motivele pentru care m-am lăsat de butonat joace.

În mod sigur nu e calculatorul. E destul de puternic pentru destule jocuri actuale. Poate cu o placa video puţin mai puternică, dar nu asta e problema. Plictiseală? Poate, majoritatea jocurilor sunt cam seci, nimic nou, nimic special.

Adevăratul motiv este că… Am (re)descoperit chestii “noi”, mult mai interesante, am alte priorităţi, alte ocupaţii. Adică prietenă, chestii noi de învăţat, job (fostul), facultate, licenţă, viaţă. Sincer, dacă am acum puţin timp liber, abia aştept să o tai din casă la o talpă prin oraş, parc, la o bere cu amicii, etc. Nici să mă baţi nu mă bag la calculator să “mă joc”.

Ah, ar mai fi şi faptul că mi-am băgat picioarele în Windows. :D

4 thoughts on “Gheiming

  1. danz3l

    Nu stiu de ce dar niciodata nu mi-au placut jocurile pe calculator…bine in afara de Mario sau rama =)) Ma dispera aiuritii ce joaca wow… :D Le-am zis-o si lor si mi-am luat multe injuraturi. Da’ au putin cu capul :|

    Reply
  2. rasebo

    Culmea, aceaşi chestie aş putea să o spun şi eu despre cei pe care-ii cunosc şi s-au lăsat de jocuri. Medii diferite, presupun.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.