Testul cucu

Ţin minte că acum 2 ani am dat un test psihologic pentru permisul de conducere… Testul era format dintr-un pseudo-test de inteligenţă, un test de nebuni şi verificarea atenţiei distributive şi a reflexelor.

La testul de nebuni, una dintre întrebări suna cam aşa: “Ai avut vreodată senzaţia că eşti urmărit de cineva?” Eu am răspuns “da”, sau am dat un punctaj destul de mare acelei întrebări (nu mai ţin minte exact cum erau opţiunile de răspuns)…

După ce dau testul, mă cheamă domnul doftor de nebuni la el în birou şi îmi spune: “Băi, ai trecut testul, e totul ok… Dar am o nelămurire. Cu întrebarea asta ce ce? De ce ai răspuns da?” La care eu, sincer ca întotdeauna, îi răspund: “Păăăăi… S-a întâmplat o singură dată, după o băută zdravănă, cam la a 15-a căzătură în drum spre casă, când m-am speriat de-o umbră… Apoi care mă tot uitam în spate, având senzaţia că mă urmăreşte umbra aia.” Nu, nu m-a picat. Doar a făcut o faţă de om care tocmai a văzut un câine şi o pisică…împreunându-se, după care a izbucnit într-un râs isteric (sigur eu ar fi trebuit să fiu cel suspectat de nebunie?!).

3 thoughts on “Testul cucu

 1. Me Myself & I are happy

  Eu nu imi amintesc sa fi dat asa ceva…… probabil ca ei au considerat ca sunt perfect sanatos…. heh…mai shtii? poate asa o fi!
  Trebuie sa le dau si lor putin credit…ca deh…mi-au dat carnetul si dreptul de a conduce pe strazile din Bucureshti…

  Reply
 2. Me Myself & I are happy

  AAA Mi-am adus aminte…. am platit 100ron in plus instructorului si mi-a adus el hartiile necesare :))
  Exista oare posibilitatea sa fi considerat ca nu voi trece testul si voi fi descoperit? /:)
  Neah…i’m just paranoid….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.