Media Rromânească

… sau de ce mi-am băgat picioarele în televizor şi în presa de la noi din ţară.

De ce? În mare parte pentru că e toate posturile de televizinue mănâncă rahat pe băţ. De la “ştirile de la ora 5” la Elodia, la aşa numita “profesoară porno”, la toate rahaturile fabricate doar de dragul a încă 2 minute în plus de emisie. Se prezintă orice, ORICE în afară de chestii utile. Talkşouri cu dobitoci şi nebuni, “divertisment” de mahala, ştiro-bârfe, filme de tot rahatul.

Că tot e încă subiect fierbinte, care e faza cu profesoara din Zalău? A vrut să şi-o tragă cu soţul ei. Bun. A vrut să se filmeze în timp ce şi-o trăgea cu soţul ei. Bun! Filmuleţele alea au ajuns cumva pe net. Ok, care e problema?

Problema e că Rromânia încă este o ţară de cimpanzei, de oameni atât de încuiaţi la minte încât nu sunt în stare să facă diferenţa între nedreptate şi senzaţional. Hai să zicem că mămicile frigide ale căror copii au ore cu doamna profesoară consideră că ceea ce face ea este imoral. De când este imoral ca o persoană să întreţină relaţii sexuale cu soţul ei, în intimitatea casei lor? Să înţeleg că, după ce v-aţi căsătorit, vouă vi s-a închis robinetul cu pulă? Sau poate că vi se dă cu porţia (“hai dragă să ne futem, că vreau şi un băieţel”) şi vă plesnesc venele prin cap de ciudă. Apropo.. de unde ştiţi că băieţelul vostru de 16 ani, ăla pe care l-aţi crescut atâââât de bine, nu şi-o trage cu femeia de servici, în toaleta liceului? Băieţelul ăla care, din punctul vostru de vedere, ar trebui să moară cu barza de gât.

Problema e că Media Rromânească, în loc să ia apărarea profesoarei care în acest moment suferă enorm din cauza unui furt de informaţie, stă şi mănâncă rahat, ca o turmă de babe pe prispa casei. Şi hai să zicem că nu ar fi fost vorba de furt de informaţie, să presupunem că profesoara sau soţul ei au decis să posteze filmuleţele alea undeva pe net, sa le puna pe un site cu filmulete erotice sau sa le dea share pe dc++. Iarăşi, care este problema? Şi-a tras-o cu vreun elev? Nu. Şi-a tras-o cu vreun sus-pus al ministerului învăţământului pentru a obţine un post mai bun? Nu. Dacă şi-o trage cu soţul ei şi că se filmează în timp ce face chestiile astea înseamnă că e profesoară proastă şi trebuie hulită? În mod sigur nu. Şi atunci? Ce demonstrează filmuleţele alea? Că şi-o trage. Aaaaşa si?! De când naiba trebuie să amestecăm viaţa personală, privată cu serviciul?

Problema e că “luminaţii” sus-puşi ai Ministerului Învăţământului sunt nişte dobitoci. De ce a fost suspendată? De ce a fost eliminată din comisia de Bacalaureat? De ce crucea măsii o pedepsiţi pe nedrept? Pentru că şi-o trage? Uite sâc, fosile impotente ce sunteţi!

Şefii posturilor de televiziune care au difuzat imagini cu profesoara au fost chemaţi la CNA. Şi ce credeţi că o să facă? Vor plăti o amendă şi vor continua să aprobe difuzarea de căcaturi. Dar profesoara ce va face? Oare va pune capul în piept şi va îndura toate rahaturile astea? Sau va acţiona în instanţă posturile TV şi publicaţiile de doi lei care au acuzat-o pe nedrept? Eu sper să îşi ia un avocat bun, să le dea o lecţie dureroasă jegoşilor ăstora şi să nu renunţe până nu primeşte daune morale şi scuze publice, pe prima pagină a ziarelor şi în orele de vârf ale televiziunilor. Să îi facă să guste din propriul lor rahat.

Numai în Rromânia trebuie să transformăm normalul în senzaţional, în scârbos, în imoral.

Articol inspirat de Mihai Bendeac, via Danz3l.

5 thoughts on “Media Rromânească

 1. danz3l

  Pai deh… fatarnicie cat cuprinde, adica si-o trag preotii cu ALTII (tot scandal a la Rroumanie)
  Nici nu vreau sa ma gandesc la bosorogii perversi din Minister dar …aia nu se pun…ai reacului sa fie cu cine i-a ales :))

  Reply
 2. rasebo

  Te referi (si) la mine? Nu sunt “as” in sexologie. Pur si simplu consider ca e o chestie normala, naturala, frumoasa, o chestie de pe urma careia te simti al dracului de bine. O chestie de care nici un om nu ar trebui sa se rusineze.

  Reply
 3. culturacimpanzeilor

  In orice tara civilizata, comportamente gen Monica Coolumbreanu si piticului ei, i-ar fi aruncat in uitare. La noi ii face “vedete”. Nici nu ai cum sa nu iti vina permanent in minte cuvintele lui Crarageale : Bravos natiune! Halal sa-ti fie ! De-aia o ard in asa hal cu noi politicienii nostrii, de ne-am pierdut toti fulgii

  Reply
 4. Pingback: Prostul cere, industria media oferă « Jurnal Întrerupt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.