Casă nouă

Sătul fiind de toate problemele pe care eu şi unii vizitatori le-am avut cu platforma ablog.ro, am decis să mă mut pe wordpress.

De ce wordpress? Ei bine, acum ceva timp l-am stresat pe Arhi cu câteva întrebări… Printre altele, mi-a spus că wordpress-ul ar fi o platformă mult mai bună decât ablog. Eh, şi mare dreptate a avut. În ultimele zile l-am întors cu fundu-n sus (wordpress-ul), am încercat diverse chestii, am văzut ce poate şi ce nu poate face. Spre deosebire de ablog.ro, wordpress-ul e mai complicat puţin, dar şi mult mult mai…dotat.

Aşa că… de-acum voi scrie aici, urmând ca, într-un viitor mai mult sau mai puţin apropiat să mă mut din nou, într-o casă şi mai mare, domeniu propriu şi host plătit.

Din păcate, pentru că nu am avut cum să migrez automat de pe ablog pe wordpress.com, am pierdut toate comentariile. De asemenea, imaginile încă au watermark-urile vechi, “rsb.ablog.ro”. C’est la vie.

4 thoughts on “Casă nouă

 1. Danz3l

  Hehe nu stiu ce dar sa-ti fac…de casa noua, ma gandesc ca si eu voiam sa ma mut de pe ablog, dar mi-e ca nu ma descurc. Mi se pare greut, nici nu stiu cu ce sa ma apuc. In fine…nu ramane decate sa `te urmarim` acilea ;)

  Reply
 2. rasebo

  Eh, nu e aşa de greuţ, mai ales dacă îţi faci un cont de probă pentru câteva zile, să vezi cam pe unde sunt toate opţiunile..
  Mie sincer îmi place mai mult wordpress-ul, este mai flexibil decât ablog-ul… Dar asta depinde de preferinţele personale ale fiecăruia.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.