Monthly Archives: May 2008

În bermude pe 2 roţi

Primăvara copacii înverzesc (de ciuda betoanelor din Buciureşti), flocirelele înfloresc, mândrele îşi leapădă blănurile de iarnă şi ies la plimbarică în costumaţii din ce în ce mai provocatoare, iar albinuţele încep să zumzăie printre conserve… Desigur, nu vorbesc de albinuţele ce se plimba printre floricele, ci de cele strunite de călăreţi în armură, cu două roţi, şa şi mulţi căluţi sub rezervoare.

Oricum… Mă plimbam într-o zi pe lângă Piaţa Sălăjan, cand aud un zumzet nervos la semafor. Mă opresc, mă uit, rămân mască. Până să mă dezmeticesc şi să scot telefonul din buzunar pentru a face o poză băjetului, face dreapta şi opreşte, ori din cauză că a strigat careva după el, ori pentru a răspunde la telefon (de parcă ar conta).

Din păcate, mulţi dintre călăreţii de care vorbeam mai sus sunt dobitoci şi nu realizează că armurile formate din păr, ochelari de soare, tricou, pantaloni scurţi şi şlapi nu îi va ajuta cu nimic în momentul în care vor fi împraştiaţi pe asfalt, ori din cauza neatenţiei lor, ori din cauza unuia care a uitat să verifice oglinzile înainte de a schimba banda. Pentru că da, de pe motor se mai şi cade. Şi hai să zicem că legea nu spune nimic în ceea ce priveşte cizmele, pantalonii şi geaca de motor, dar casca unde-o fi? O fi mâncat-o cuţu? Măcar şlapii se asortează cu motorul…

Tralala electoral

Filmuleţul poate fi găsit aici. Se pare că autorul a dezactivat opţiunea de embed.

————

Supălat că acu 4 ani a fost dat jos din scaunul de primar al Botoşaniului, pe atunci ocupat cu ajutorul PSD-ului, domnu’ Florin Egner s-a făcut tovarăş de partid cu nenea Berbecali şi s-a gândit să mai candideze o dată, poate-poate o pica votu’ din cer. De asemenea, cu ocazia sfintelor alegeri (ca deh, in penege totu ie sfânt), şi-a tras cântecel. Ce drăguuuuuuţ!!!!

O fi de râs? De plâns? Voi decideţi…

Summer survival hâc

Ieri, după ce am ieşit de la un examen, mi s-a dat, la ieşirea din facultate, una bucată revistă StudentMax cu una bucată pungă, aşa zisul “Summer Survival Pack”, în care se aflau nişte pliante, 2 pliculeţe de cafea 3în1, doo pliculeţe cu şampon şi…cam atât.. :P

Nu am fost de acord cu conţinutul pungii respective, aşa că am decis să imi fac io un samăr sărvaivăl pack:

  • în locul cafelei: una bucată sticlă de Ionică, proaspăt scoasă de la frigider;
  • în locul şamponului: una bucata sticla de bere @ 2 litri;
  • în locul pliantelor: un pachet de ţigări, alături de batrânul meu Zippo.

A se consuma, de preferinţă, după licenţă… :))